Моля внимателно прочетете общите условия, преди да използвате този уеб сайт. Ако използвате сайта се счита, че приемате и сте съгласни с посочените Общи условия.

Приемайки общите условия и завършвайки процеса на поръчка на стоки, вие потвърждавате, че сте запознати с общите условия и приемате всички правила и се съгласявате да спазвате всички условия за ползване на електронния магазин.

Данни за Апекс Севиз ООД

Информация съгласно Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите:

– Наименование на Доставчика: Апекс Сервиз ООД

– Седалище и адрес на управление: България, гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ №183

– Данни за кореспонденция: България, гр. Пловдив, бул. „Васил Априлов“ №183

– Фирмата е регистрирана като администратор на личните данни.

Регистрация

Регистрацията на сайта е безплатна и доброволна. Цялата информация относно предлаганите за продажба чрез онлайн магазина продукти, включително, но не само: начин на употреба, технически характеристики, гаранционни условия и т.н., е предоставена от производителя, респективно вносителя на съответния продукт, като Апекс Сервиз ООД не носи каквато и да е отговорност при невярно, неточно или неправилно представена информация, както и информация, представена по заблуждаващ начин, при разминаване между представеното фактическо и действителното положение, както и при печатни грешки.

Поради големия брой продукти в сайта, Ви уведомяваме, че е възможно някои от използваните снимки да са примерни и да не отговарят напълно на реалните машини и инструменти. Фирмата не носи отговорност при промяна на снимковите и технически данни в сайта.

Цени

Всички цени, представени в сайта, са в български лева и са валидни единствено и само към момента на публикуването им, като Апекс Сервиз ООД си запазва правото без предупреждение да променя цените по всяко време. Представени в сайта цени на продукти са крайни за 1 брой и включват всички данъци и такси. Стоките, отбелязани като налични в сайта е възможно да не са налични в момента поради забавяне при актуализацията на наличности между електронния магазин и системата за складово стопанство. Апекс Сервиз ООД си запазва правото да променя, по всяко време, информацията, публикувана в сайта, в това число, информацията, която се отнася до стоки, услуги, цени и характеристики на стоките. Потребителите се считат информирани и промените влизат в сила от момента на публикуването им. Възможно е към момента на извършване на поръчка чрез електронния магазин, част от информацията в сайта да не е актуална или наличностите от стоките да бъдат изчерпани. Във всеки от тези случаи, Потребителят ще бъде информиран чрез предоставения от него телефон или електронен адрес за контакт.

Начин на плащане

Потребителят може да заплати цената на поръчаната стока по един следните начини:

 • В брой при доставка (наложен платеж) – При избран начин на плащане „плащане при доставка“, Потребителят се задължава да заплати в момента на доставката на куриера, извършващ доставката пълната стойност на доставената стока, съгласно потвърдената поръчка.
 • Плащане по банков път – При избран начин на плащане „по банков път“, Потребителят заплаща стойността на поръчаната стока, съгласно потвърдената поръчка по банковата сметка на Апекс Сервиз ООД и след като плащането бъде потвърдено, наш служител изпълнява доставката на поръчаните стоки.
 • С банкова карта – При плащане чрез виртуален ПОС терминал, Потребителят заплаща сумата с кредитна или дебитна карта, равна на стойността на направената поръчка. След като транзакцията на плащането бъде потвърдена, Апекс Сервиз ООД изпълнява доставката на поръчаните продукти.
 • Покупка на изплащане – Всеки Потребител, който желае да закупи чрез онлайн магазина продукт или продукти на изплащане, следва да кандидатства пред посочените под продукта кредитни институции за отпускане на стоков кредит. Право да кандидатства за отпускане на кредит има само Потребител, чиято конкретна онлайн поръчка е с цена, равна или по-голяма от 150 лева. Конкретните условия за кандидатстване и отпускане на кредит се определят едностранно от съответната финансова институция, съобразно кредитна ѝ политика.

ВАЖНО! При кандидатстването за отпускане на кредит, освен настоящите общи условия, се прилагат и условията за кредитиране, определени от съответната финансова институция. Апекс Сервиз ООД не участва в кредитирането на покупката, в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит и др.

Доставка

Сроковете за доставка са съобразени с графика на куриерската фирма за съответното населено място. Датата на доставка на поръчани през сайта продукти се уточнява при телефонното потвърждение на поръчката.

Продуктите се доставят на получателите чрез куриерска служба или с наш представител.

Доставката на закупени на изплащане чрез онлайн магазина продукти се извършва след като клиента е подписал договор с предмет кредитиране в пълен размер на съответната поръчка.

Във всички случаи е възможно забавяне в посочените срокове на доставка, за което потребителят следва да бъде своевременно уведомен от страна на Апекс Сервиз ООД.

Отговорност

Апекс Сервиз ООД не носи отговорност в случай на непреодолима сила, случайни събития, проблеми в Интернет, технически или други обективни причини, включително и разпореждания на компетентните държавни органи. Апекс Сервиз ООД не носи отговорност за времето, през което Сайтът не е достъпен поради непреодолима сила. Апекс Сервиз ООД не носи отговорност за вреди, причинени от Потребителя на трети лица.

Отказ от сключен договор и възстановяване на заплатената цена

Потребител, по смисъла на Закона за защита на потребителите, има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор до 14 дневен срок от доставката, като върне закупените продукти във вида (с количество или качество и опаковка), в който са му били доставени, като Апекс Сервиз ООД ще възстанови заплатената сума.  На възстановяване не подлежат допълнителните разходи във връзка с доставката на продукти.

За да откажете стока, трябва да ни уведомите за решението си с недвусмислено заявление (писмо на електронната ни поща или да ни се обадите).

Необходимо е също така Потребителят да представи/изпрати оригинал от касова бележка или фактура, издадени при закупуване на продукта, след което крайната продажна цена ще бъде възстановена на Потребителя.

Потребителят следва да поеме преките разходи по връщане на стоката.

Стоката следва да бъде върната в оригинална опаковка в нейната цялост, пълна окомплектовка с придружаващата я документация и без увреждания. Апекс Сервиз ООД си запазва правото, в случай, че върнатата стока е с увредена опаковка, следи от употреба, драскотини, удари, увредена от токов удар, с липсващи консумативи, гаранционна карта, да прецени дали да приеме върнатата стока.

Важно! Ако върнатата от купувача стока е използвана, Апекс Сервиз ООД не се ангажира, че ще възстанови цялата сума, заплатена при нейното закупуване!

Не се приема отказ от продажбата и за продукти, които са изготвени по поръчка или съгласно индивидуалните предпочитания на Потребителя, както и в останалите случаи по чл. 57 от Закона за защита на потребителите.

Срокът се счита за спазен, ако потребителят изпрати обратно стоките на Апекс Сервиз ООД преди изтичането на 14-дневния срок.

Гаранционни условия

При поръчка на стока подлежаща на гаранционно обслужване, Апекс Сервиз ООД издава и предоставя на Потребителя гаранционна карта с всички условия.

Гаранционното обслужване не включва и не се отнася до:

 • Продукт, който е използван, без да са спазени указанията от инструкцията за употреба.
 • Продукт, за който се установи, че е използван не по предназначение.
 • Подмяна на части, които подлежат на амортизация по време на нормална експлоатация.
 • Продукт, който е повреден вследствие на не спазени указания за сглобяване и монтаж.
 • Повърхностни наранявания по време на експлоатация на продукта при пренасяне, транспорт и съхранение.
 • Повреда възникнала вследствие на небрежна експлоатация, съхранение в неподходяща среда или употреба за цели, различни от предназначението на продукта.
 • Отстраняване на дефекти, получени в резултат на въздействие на външни сили – природни бедствия, слънчево греене, счупвания след удар с твърд предмет или катастрофа, промишлени изпарения, агресивни миещи препарати и подобни.
 • Продукт, който е ремонтиран в не оторизирани от производителя сервизи или от други лица.
 • Продукт, на който е извършена промяна или модификация на конструкцията.
 • Отстраняване на повреди, получени в следствие на монтирани части и аксесоари, различни от спецификацията на продукта при продажбата му.
0
  0
  Количка
  Нямате продуктиОбратно